Pitungan saka bahan konstruksi kanggo pager


ukuran drawing 1:

     Nemtokake dimensi ing meters

Ukuran plot tanah
Jembaré wilayah X
Dawa ing sisih kiwa Y2
Dawa ing sisih tengen Y

Pager
Distance between kolom S3
Jembaré saka lawang gerbang lan wickets S1
Price 1 post


Pilih bahan kanggo pager





data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Pitungan saka pager

Program ngétung nomer kolom needed kanggo nginstal pager.
Mung diwilang ing jarak antarane pilar lan pitungan saka jumlah materi pager: kabel bolong, Boards utawa materi sheet.
Kanggo mangerteni biaya saka bahan bangunan ingkang dipunginakaken, ketik prices ing jaringan toko ing wilayah.
Yen dicenthang "ngoptimalake jarak antarane postingan", program sing roto-roto bakal disebaraké kiriman pager ing saben sisih Situs lan ngowahi jarak antarane wong-wong mau.
Elinga yen cagak gapura sing klebu ing pitungan.

Google Play
kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa
Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play