Pitungan saka bahan konstruksi kanggo pager


ukuran drawing 1:

     Nemtokake dimensi ing meters

Ukuran plot tanah
Jembaré wilayah X
Dawa ing sisih kiwa Y2
Dawa ing sisih tengen Y

Pager
Distance between kolom S3
Jembaré saka lawang gerbang lan wickets S1
Price 1 post


Pilih bahan kanggo pager





data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Pitungan saka pager

Program ngétung nomer kolom needed kanggo nginstal pager.
Mung diwilang ing jarak antarane pilar lan pitungan saka jumlah materi pager: kabel bolong, Boards utawa materi sheet.
Kanggo mangerteni biaya saka bahan bangunan ingkang dipunginakaken, ketik prices ing jaringan toko ing wilayah.
Yen dicenthang "ngoptimalake jarak antarane postingan", program sing roto-roto bakal disebaraké kiriman pager ing saben sisih Situs lan ngowahi jarak antarane wong-wong mau.
Elinga yen cagak gapura sing klebu ing pitungan.

kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa
Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play