Pitungan saka undhak-undhakan logam karo 90 °

ukuran drawing 1:    

Nemtokake dimensi saka ing millimeters

Langkah ing ndhuwur bowstring C1
Langkah ing ngisor senar C2
String T

Dhuwur Opening Y
Dawa bukaan X
Jembaré saka undhak-undhakan W

Kekandelan saka langkah Z
Nggambarake F

Kekandelan saka bowstring ing A
Jembaré saka senar G
Kekandelan saka dhukungan B
Ing dhuwur saka langkah bowstring ing H

Ukuran D
Angle U









data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Pitungan saka undhak-undhakan logam karo langkah 90-degree, lan ing ndhukung


Nemtokake dimensi dibutuhake ing millimeters

X - opening jembaré andha
Y - Dhuwur Opening
W - Jembaré saka undhak-undhakan
F - langkah nggambarake
T - nomer bowstrings
C - Gunggunging anak tangga
Z - Kekandelan saka langkah
H - Ing dhuwur saka langkah bowstring ing
A - Kekandelan saka bowstring ing
B - Kekandelan saka dhukungan
G - Jembaré saka senar
D - kadohan Gunung support
U - amba kanggo dhukungan vertikal



SP - Nemtokake posisi tataran page bab lantai lantai kapindho.
LR - Setel arah Recovery. Kanggo drawing saka undhak-undhakan.



Fitur.

Pitungan desain trep baja tangga karo siji saka 90 derajat.
Nentokake jumlah bahan.
Dimensi pas kabeh rincian.
Gambar rinci lan diagram kabeh unsur saka andha logam.

Google Play
kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa
Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play