Pitungan layanan gratis bahan bangunan
Kalkulator India

Pitungan saka bahan piring madegé


ukuran drawing 1:

Nemtokake dimensi saka ing millimeters

Ing dhuwur saka piring B
Length Y
Jembar X

Formwork

Kekandelan saka Boards kanggo formwork T
Length Papan L
Jembaré Papan H

Fittings

Dawa sel Z
Jembaré sel W
Diameter D
Jumlah Larik R

Komposisi saka konkrit

Tas semen per 1 m3 Concrete M
Bobot saben tas K

Takeran beton
semen : wedhi : ulig watu dening bobot

: :

Biaya bahan bangunan

semen (saben tas)
wedhi (1 ton)
ulig watu (1 ton)
Blackboard (1 meter kubik)
Fittings (1 ton)





Pitungan saka papan madegé


Nemtokake dimensi dibutuhake ing millimeters

Y - dawa ing papan madegé
X - jembaré piring
B - dhuwur gunggung saka piring madegé

Z - Dawa sel
W - Jembaré sel
D - Ing diameteripun saka tutup
R - nomer larik horizontal Jadwal
Если расчет арматуры вам не требуется, то оставьте это поле пустым.

Jumlah sing dibutuhake saka semen kanggo prodhuksi siji meter kubik benten konkrit ing saben cilik.
Iku gumantung ing account saka semen, account seng di pengeni ditampa konkrit, ukuran lan takeran saka pangisi.

M - minangka tas dibutuhake saka semen per 1 meter kubik beton
K - bobot tas semen ing kilograms

T - Kekandelan saka Boards kanggo formwork
H - Jembaré Papan
L - Length Papan

Nemtokake cahya saka bahan ing wilayah.

Aja lali kanggo count rega bahan akeh ing rega dening bobot lan ora volume.
Siji jinis madegé iku piring basa melkozaglublennogo monolithic.
Biasane, madegé kuwi papan konkrit monolithic, kang dumunung ing kabeh wilayah saka omah.
Kanggo pemahaman ora nandheske ewah-ewahan bentuk ing madegé papan kudu aplikasi pitulungan keruangan saindhenging.
Piranti sing mbutuhake aliran luwih saka beton lan pitulungan minangka dibandhingake karo dhasar tradisional, lan mulane luwih larang.

Apa bakal bantuan ngetung program iki?

Volume beton kanggo ngisi piring.
Jumlah sing dibutuhake saka bahan kanggo nggawe beton - semen, wedhi, kerikil.
Nomer Boards needed kanggo mbungkus piranti.
Biaya kira-kira saka bahan bangunan.
Pitulungan saka papan madegé gumantung ing kahanan geologi lan desain.


Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.
setelan

asil petungan Open


zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov
Facebook Vkontakte
Welcome to friends.
Webmaster.
Nginstal layanan ing situs.
Iku free.
Kalkulator India




www.zhitov.ru © 2007 - 2017