Pitungan saka bahan kanggo tembok njaba


ukuran drawing 1:

Nemtokake jinis wall

Nemtokake dimensi ing sentimeter

Nemtokake dimensi saka tembok
Jembaré saka tembok gable X
Dawa ing tembok sisih Z
Dhuwur Pegunungan pediment ing Y
Tembok dhuwur (amba) H
Kekandelan tembok T



Pilih materi wall





data-full-width-responsive="false">


Google Play
data-full-width-responsive="false">

Pitungan saka tembok


Nemtokake dimensi ing sentimeter

X - Jembaré saka tembok gable
Z - Dawa ing tembok sisih
Y - Dhuwur Pegunungan pediment ing
H - Ing dhuwur saka tembok ing sudhut
F - Dhuwur sidewall Ridge
T - Kekandelan tembok

Program bakal ngetung jumlah bangunan bahan kanggo tembok babagan njaba saka bata, pemblokiran, bar-shaped utawa pigura house.
Nemtokake dhuwur saka Pegunungan tembok gable dhuwur witjaksono, yen arep tembok siji lantai.

Google Play
kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa
Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.