Pitungan gendheng hipped


ukuran drawing 1:

Nemtokake dimensi saka ing millimeters

Dhuwur Y
Length X
Jembar Z
Eaves C

Gendheng Materials

Jembaré saka rafters U
Kekandelan saka rafters W
Langkah rafters S

Jembaré saka Boards lathing O1
Kekandelan saka Boards lathing O2
Langkah crates R






data-full-width-responsive="false">


Google Play
data-full-width-responsive="false">

Pitungan hip sistem gendheng truss


Nemtokake dimensi dibutuhake millimeters

Y - dhuwur saka gendheng
X - dawa saka omah
Z - jembaré saka omah
C - ukuran minimal saka eaves
U - Jembaré saka rafters
W - Kekandelan saka rafters
S - Langkah rafters
O1 - Jembaré saka Boards lathing
O2 - Kekandelan saka Boards lathing
R - Langkah crates

Fitur.

Pitungan saka construction truss.
Nentokake jumlah bangunan bahan kanggo rafters.
Netepake saka Boards lathing.
Dimensi pas kabeh bagean truss sistem.
Gambar rinci gendheng hip, rafters, battens.

Google Play
kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa
Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.