Pitungan saka jumlah semen, wedhi lan kerikil kanggo nggawe beton



Jumlah konkrit E
Tas semen per 1 meter kubik M
Bobot saben tas K

Takeran beton
semen : wedhi : ulig watu dening bobot

: :

Biaya bahan bangunan

semen (saben tas)
wedhi (1 ton)
ulig watu (1 ton)


data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Alexa ing pitungan saka bahan kanggo konkrit


Nemtokake rasio dibutuhake.

E - Jumlah sing dibutuhake saka beton. Dituduhake ing meter kubik.
M - Carane akeh tas semen needed kanggo 1 meter kubik beton.
K - Bobot saka tas saka semen. Ing kilograms.

Nemtokake cahya saka bahan ing wilayah.

Aja lali kanggo count rega bahan akeh ing rega dening bobot lan ora volume.
Takeran lan konsumsi saka semen, wedhi lan kerikil kanggo nggawe kotak konkrit gawan kanggo referensi, minangka dianjurake dening manufaktur semen.
Kajaba iku, rega saka semen, wedhi, kerikil bisa beda-beda Ngartekno beda ing wilayah.

Komposisi saka dicampur konkrit rampung gumantung ing ukuran (pecahan) ulig watu utawa kerikil, account semen, freshness sawijining. Punika dikenal sing semen panyimpenan ingkang dipun danguaken kélangan sawijining, lan ing asor high quality semen elek kanthi cepet. Elinga yen tas semen ora bisa nimbang 50 kg, kaya kang katulisan. Trust, nanging verifikasi. Pinten semen sing diwutahake mriksa luwih.

Wigati dimangerteni menawa biaya saka wedhi lan kerikil kasebut ing program kanggo 1 ton. Vendor uga ngumumake rega saben meter kubik wedhi utawa ulig watu utawa kerikil.

Babagan wedhi gumantung asal, contone, kali wedhi luwih abot saka karir.
Siji meter kubik wedhi abot 1200-1700 kg ing saben - 1500 kg.

Kerikil lan ulig watu. Miturut macem-macem sumber bobot saka 1 meter kubik beda-beda gumantung antarane 1200 2500 kg gumantung bagian sekedhik (ukuran). Rodok abot - luwih saka nggoleki.

Supaya count biaya saben ton saka wedhi lan kerikil sing kudu dhewe. Utawa njlentrehake ebay.

Nanging, pitungan isih mbantu ngerti biaya kira-kira kanggo bangunan bahan kanggo preparation saka jumlahe perlu saka beton.

Google Play
kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa
Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play