Pitungan gambut


ukuran drawing 1:

Nemtokake dimensi ing meters

Dawa Y
Jembaré wilayah X

Panjang muter A
Jembaré muter B

Simpenan C, %
Bobot muter V




Biaya saka pekarangan kanggo 1 muter
Jobs 1 muter


data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Pitungan gambut

Gambut
Nemtokake dimensi dibutuhake

Y - Dawa
X - Jembaré wilayah
A - Panjang muter
B - Jembaré muter
C - cadangan, ditulis minangka persentasi
V - bobot saka siji muter, ing kilograms

Pilih arah numpuk kanggo nampilake ing drawing.
Kanggo ngetung biaya, sampeyan bisa nemtokake rega saben muter lan biaya karya ing sawijining instalasi.
Nggawe situs ayu pekarangan Gamelan bantuan modern lan nyaman lawns Rolling Panjenengan. Iku tutup herbaceous, kang didol ing nggulung saka gambut karo diselehake ing wiji saka suket.

Biasane, perusahaan sade lawns Rolling, lan kurban pitulungan ing instalasi sing. Nanging, gadhah sawetara kawruh, sampeyan bisa nindakake proyek dhewe.

Program kita bakal ngetung sabaraha nggulung saka pekarangan iku perlu supaya nggawe tutup grassy Gamelan kanggo kabeh situs. Kabeh sing perlu kanggo ngerti iki ukuran plot lan siji muter saka gambut suket, lan persentasi stok sing mbutuhake. Karo informasi sing bisa gampang ngetung nomer nggulung sing perlu, lan biaya kamungkinan sing. Sawisé iku, kabeh sing perlu kanggo tuku lan sijine pekarangan ing Taman utawa ing pekarangan ngarep.
Landscaping karo tangan - iku gampang.

Numpuk

Wigati dimangerteni menawa persentasi stok sing arep 5 persen kanggo plot conventional lan 10 kanggo wilayah karo kembang kasur, kasur kembang lan dalan Taman.

Sakderengipun ngelajengaken ing mbikak saka pekarangan, situs kudu disiapake. Awit iku perlu kanggo mbusak kabeh lebu, watu, mbusak suket. Tataran bakal kanggo nangani kimia khusus lan kempal. Sesampunipun disusun got. Ing mburi phase preparatory wilayah pekarangan kapenuhan ing lemah fertile, lan minggu sadurunge samesthine laying fertilized. Sadurunge mbikak ing pekarangan yen lemah banget garing, iku kudu moistened.

Saiki, ing pekarangan bisa glethakaken. Iki kudu rampung ora luwih saka 72 jam saka wayahe pekarangan iki Cut mati. Utawa, yen iki ora bisa, sampeyan kudu masang sod ing titik mgayomi lan banyu iku sok-sok nganti instalasi.
Ora tumpukan bales ing ndhuwur saben liyane luwih saka 4 lapisan. Malah lawns apik contraindicated mbukak amba banget.
Elinga, iku seng di pengeni kanggo lay ing pekarangan ing siji wektu. Iki bakal nggawe nutupi seragam Gamelan.

Wektu paling apik kanggo mbikak gambut dianggep dadi awal saka tiba utawa spring. Nanging iku penting kanggo elinga tanah ngirim ora ing wektu iki beku utawa banget udan.
Mbikak sod wiwit nyedhaki panggonan ing ngendi iku angel kanggo nyimpen. Panggolekan pekarangan sing dadi ing garis lurus. Yen perlu, surat wilayah kang duwe wangun non-standar, panggonan angel sing ditutup bêsik khusus Motong saka gambut saka cadangan.

Saben tutup baris kudu wiwiti lan mungkasi karo piring kebak utawa Piece sing bakal ukuran saka ora kurang saka setengah saka iku. Bêsik cilik isih diselehake ing baris tengah, nanging ora ing wilayah.
Sasampunipun saben pekarangan seri compacted. Ing tatanan kang keramik utawa depressions perlu kanggo angkat gambut lan Gamelan metu lumahing ngisor. Banjur maneh compacted pekarangan.

Larik diselehake nutup kerugian relatif kanggo saben liyane, minangka jlagra. Iku penting kanggo mesthekake yen piring gambut padha dianakaké tightly siji liyane nanging ora tumpang tindih.

Lumampah ing mung glethakaken gambut ora disaranake.

Lawn Care

Sawise mbikak pekarangan rampung, punika perlu kanggo isi papan ing lapisan gabungan khusus. Komposisi saka dicampur iki gumantung ing jinis lemah sing duwe ing situs iki.

Ulozheniju pekarangan sing uga kanggo ngeculaké banyu. Kanggo saben kothak meter bakal njupuk ora kurang saka 15 liter. Sak minggu iki sapisan dina minangka needed kanggo banyu pekarangan.

Prakawis sasi mengko werna suket bakal tuwuh bebarengan karo basis ing kang glethakaken gambut, pekarangan lan landscaping bakal awet.
Sawise saperangan saka minggu sawise instalasi saka suket bisa Cut. Iki kudu rampung tengen arah noto lan Cut karo mung ndhuwur glathi. Pungkasan wektu pekarangan biasane sheared ing September.
Ing spring, sawise lemah thawed, fertilized lan mowed pekarangan maneh, nanging maneh, nglereni mati mung tips saka glathi.
Sak sasi rodok anget, ing pekarangan kudu watered bab saben 10 dina.

kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa
Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play