Pitungan saka sheets fastening

масштаб чертежа 1:

Nemtokake dimensi saka ing millimeters

Jembaré saka sheet X
Ing dhuwur saka rwaning Y

jembaré langkah W
dhuwur langkah H
Langkah ing keliling A

area reged S м2
data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Pitungan soyo tambah sheet utawa piring bahan


Nemtokake dimensi dibutuhake millimeters

X - Jembaré saka sheet
Y - dawa rwaning
W - Langkah soyo tambah amba
H - dhuwur Langkah soyo tambah
A - Langkah nggayuh keliling
S - The total wilayah saka kulit (m2)


fitur

Pas pitungan saka nomer kuku utawa ngawut-awut kanggo fastening sheet metal, roofing, utawa bahan Papan.
A netepake kapisah saka nomer fasteners ing keliling sheet.
A netepake kapisah saka nomer fasteners ing bidang sheet.
Ngitung nomer fasteners siji sheet.
Pitungan saka wilayah saka siji sheet.
Pitungan fittings kanggo kabeh wilayah kulit.
Pitungan saka nomer total sheets utawa piring.

Kanggo pitungan sampeyan bisa
Ganti langkah fastening sheet keliling.
Ganti langkah fastening ing sheet ing bidang saka dhuwuré lan jembaré.
Takon dimensi saka sheet siji.
Kanggo netepake area umum saka kulit.

blueprints kui
Total teken sheet karo rencana mbenakake.


Google Play
kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa
Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play