Llogaritja e materialeve të ndërtimit për gardhin


shkalla e vizatimit 1:

     Specifikoni dimensionet në metra

Madhësia e tokës
Gjerësia e pista X
Gjatësia e krahun e majt Y2
Gjatësia e anën e djathtë Y

Gardh
Largësia në mes të posts S3
Gjerësia e portës dhe porta S1
Çmim 1 post


Zgjidhni materiale për një gardh
data-full-width-responsive="false">


Google Play
data-full-width-responsive="false">

Llogaritja e gardhit

Program llogarit numrin e shtyllave të nevojshme për të instaluar gardh.
llogaritur Vetëm distanca në mes të shtyllave dhe llogaritur sasinë e materialit gardhit: rrjetë teli, borde ose materiale fletë.
Për të gjetur koston e materialeve të ndërtimit të përdorura, lista e çmimeve të tyre në dyqanet e shitjes me pakicë në zonën tuaj.
Nëse theksohet "zgjedh distanca në mes të posts", programi do të shpërndajë në mënyrë të barabartë kolonat e gardhit në çdo anë të komplotit dhe të rregullojë distanca në mes tyre.
Vini re se shtyllat e portës është përfshirë tashmë në llogaritje.

Google Play
Makina llogaritëse llogaritjet tuaja Hyrje
shqipe
Ju nuk keni llogaritjet ruajtur.
Regjistrohuni ose shenjë që do të jetë në gjendje për të ruajtur llogaritjet e tyre dhe për të dërguar me postë.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.