Pitungan saka bahan roofing kanggo gendheng mansard


ukuran drawing 1:

Nemtokake dimensi saka ing millimeters

Dhuwur Y
Dhuwur Y2
Jembar X
Jembar C
Length B

Gendheng Materials

Jembaré saka rafters S1
Kekandelan saka rafter ing S2
Ing kadohan antarane rafters S3
Jarak tempuh ing pojok gendheng S4

Jembaré saka Boards lathing O1
Kekandelan saka Boards lathing O2
Ing kadohan antarane Boards lathing R

Dhuwur sheet roofing L1
Jembaré saka sheet roofing L2
Sheet tumpang tindih (%) L3


data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Pitungan saka gendheng mansard




Nemtokake dimensi dibutuhake millimeters

X - jembaré saka omah
C - ukuran overhang ing
B - dawa saka gendheng

referensi

Program iki dirancang kanggo ngetung gendheng mansard: nomer saka ing-gendheng lan bahan roofing, Boards lathing lan rafters.
Sampeyan uga bisa ngetung sawetara dimensi migunani saka gendheng.

Pitungan nuduhake ukuran utawa jumlah setengah materi gendheng lan ing kelompok - ukuran utawa volume saka kabeh gendheng.

Ati-ati! Nalika ngitung sheetings (Ondulin, slate utawa logam kothak) tetep wonten ing pikiran sing program ketemu gendheng kothak.
Contone, 2,8 kanggo 7,7 ping pingan seri sheets ing saurutan. Yen construction nyata sijine 3 larik.
Kanggo pitungan luwih akurat saka nomer sheets saka roofing kanggo nyuda dhuwur ing sheet kudu diwilang diwenehi nomer wutuh saka larik.
Aja lali kanggo nyetel jumlah tumpang tindih liyane kanthi (kanggo macem-macem bahan, iku bisa beda-beda - tindakake manufaktur Rekomendasi).

Sawise maneh, apa kanggo tuku bahan konstruksi kudu karo wates sampah.

Google Play
kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa
Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play