Soyo tambah krenjang


ukuran drawing 1:

Nemtokake dimensi saka ing millimeters

Ing diameteripun saka pipo D
Ing diameteripun saka kandang jaran B
Thread dawa H
Reresik Z


data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Ngitung ukuran ngawat-ngawati bangunan

clamp baja Nemtokake dimensi saka ing millimeters

D - Ing diameteripun saka pipo
B - Ing diameteripun saka kandang jaran
H - Thread dawa
Z - Reresik

Hardware Buy Gedung ora masalah. Sales duwe fasteners kanggo kesempatan wae. Clamps Pipe, clamps kanggo Diposaken saka macem-macem ukuran lan panggonan. Nanging kadhangkala ana uga ora peralatan nyimpen lan sing arep nggawe kopling a ngawat-ngawati dhewe.
Iker-iker rasukan klebu kandang jaran Utas karo perkakas lan piring clamping. Hairpin bends ing diameteripun saka pipo lan iker-iker rasukan logam siap. Piring Presser rong bolongan sing dilatih. Dheweke sijine ing pin lan mekso marang pipo minangka clamp. Asring digunakake ing construction saka pager, kang ditempelake ing garis piring.

kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa
Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play