Soyo tambah krenjang


ukuran drawing 1:

Nemtokake dimensi saka ing millimeters

Ing diameteripun saka pipo D
Ing diameteripun saka kandang jaran B
Thread dawa H
Reresik Z


data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Ngitung ukuran ngawat-ngawati bangunan

clamp baja Nemtokake dimensi saka ing millimeters

D - Ing diameteripun saka pipo
B - Ing diameteripun saka kandang jaran
H - Thread dawa
Z - Reresik

Hardware Buy Gedung ora masalah. Sales duwe fasteners kanggo kesempatan wae. Clamps Pipe, clamps kanggo Diposaken saka macem-macem ukuran lan panggonan. Nanging kadhangkala ana uga ora peralatan nyimpen lan sing arep nggawe kopling a ngawat-ngawati dhewe.
Iker-iker rasukan klebu kandang jaran Utas karo perkakas lan piring clamping. Hairpin bends ing diameteripun saka pipo lan iker-iker rasukan logam siap. Piring Presser rong bolongan sing dilatih. Dheweke sijine ing pin lan mekso marang pipo minangka clamp. Asring digunakake ing construction saka pager, kang ditempelake ing garis piring.

Kalkulator India
  4.5
kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa
Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play