Pitungan trenches


ukuran drawing 1:

Nemtokake dimensi ing meters

Dawa trench L
Jembar A
Jembar B
Ambane H

Nemtokake Nilai ekskavasi utawa kedhukan

Ngeduk (1 meter kubik)
Aman saka lemah (1 meter kubik)


data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Pitungan trenches utawa ditches

Selokan
Nemtokake dimensi ing meters

L - dawa total trenches utawa ditches
A - jembaré ing ndhuwur
B - jembaré ngisor
H - ambane trench

Program nganggep wilayah volume lan lumahing trench.
Yen jembaré saka ndhuwur lan ngisor trench iku beda, bakal luwih volume migunani diwilang C lan volume iring gunung D.

Pitungan trenches

Kanggo construction komunikasi, pipo dadi panas, kalen utawa madegé Strip instalasi ing wilayah sampeyan perlu kanggo dig trench. Sampeyan bisa ngundang ahli iki, nanging sampeyan bisa nindakake proyek dhewe. Nanging nyatane, ing loro kasus, sampeyan kudu ngerti sawetara ciri trench. Ngetung mau bakal bantuan program kita. Adhedhasar dawa, jembaré lan ambane saka trench, iku bakal ngenali volume lan lumahing sawijining wilayah. Ing kasus-kasus iku, yen jembaré saka ndhuwur lan ngisor trench sing beda, iku uga etung lan volume migunani iring gunung. Pitungan saka trench bakal mbantu ora mung kanggo nggampangake karya, nanging uga kanggo ngetung biaya karya tanah, yen sampeyan arep nggunakake layanan specialists.

Trenching

Ana telung cara trenching. Trenching iki sakcara manual kanthi nggunakake waluku tangan lan trencher.
Cilik page biasane Resor ana ing kono ora ana akses kanggo peralatan khusus. Iki cara nyedhaki wektu-akeh saka trenching, kang nemen mengaruhi kualitas lemah.
Trenchers tangan ngurangi dadi karya kuwi. Iku bisa dituku utawa disewakke. Sampeyan uga bisa supaya ngeduk saka trenches ing tenan sing paling spesial. Banjur bakal nindakake profesional.
Excavator wis digunakake ing ngendi ing situs bisa numpak construction equipment, uga ngendi ana jumlah gedhe saka karya. Sadurunge nyewakake excavator ngirim nemtokake jembaré saka ngisor trench kanggo Pick munggah mobil karo ukuran ember, kang cocok karo.
Yen sampeyan arep kanggo dig trench ing dhewe, ing bab pisanan sampeyan kudu ngerti sing kanggo macem-macem jinis proyek sing ambane tartamtu saka trench. Contone, kanggo mbikak kabel, biasane dig ambane trench watara 70 cm. Lan limbah mbutuhake trenches jero. Iku seng di pengeni kang ambane saka setengah meter, iki ana luwih saka ambane saka pembekuan lemah.
Ing jembaré trench uga mengaruhi jinis karya rampung. Jembaré cilik saka trench wis diukur ing ngisor lan kudu cocog jinis lan ukuran pipo dibandhingke ing.

Google Play
kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa
Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play