Pitungan saka greenhouses persegi dowo


ukuran drawing 1:

Nemtokake dimensi saka ing millimeters

Jembar X
Length Z
Dhuwur Y
Ing dhuwur saka tembok H

Bagean saka teras A

Sel ing bagean saka gendheng B
Bagian saka gendheng C

Sel ing bagean saka tembok D
Bagean saka tembok E




data-full-width-responsive="false">


Google Play
data-full-width-responsive="false">

Расчет прямоугольной теплицы

Griya ijo Nemtokake dimensi saka ing millimeters

X - jembaré ing griya ijo
Z - dawa ing griya ijo
Y - dhuwur gunggung
H - Ing dhuwur saka tembok

Pitungan ing griya ijo

A - nomer bagean ing teras

B - nomer sel ing bagean gendheng
C - nomer bagean saka gendheng

D - nomer sel ing bagean saka tembok
E - nomer bagean tembok

Dening werna-werna nomer bagean lan sel mau, kita pilih ukuran sing optimal.
Dimensi saka sel bakal diitung kanthi otomatis.
Kabeh dimensi ditampilake ing griya ijo drawing.

Program iki dirancang kanggo ngetung bahan kang dibutuhaké kanggo kanggo construction saka greenhouses.
Pitungan bisa ditemokake ing wilayah lan jumlah saka wilayah griya ijo saka kaca sawijining, jumlah saka materi kanggo pigura, keliling saka madegé.

Google Play
kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa
Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.