pitungan decking

ukuran drawing 1:

Nemtokake dimensi saka ing millimeters

Formulir terraces F



Dawa rotasi Y2
jembaré ngowahi X2


Dawa Teras Y
Ambane saka terraces X

Length Papan L
Jembaré Papan W
Reresik Z

laying Boards U




Dasar Teras G



data-full-width-responsive="false">


Google Play
data-full-width-responsive="false">

pitungan decking


Nemtokake dimensi dibutuhake millimeters

F - Formulir terraces
Y2 - Dawa rotasi
X2 - jembaré ngowahi
Y - Dawa Teras
X - Ambane saka terraces
L - Length Papan
W - Jembaré Papan
Z - Longkangan antarane Boards
U - Arah mbikak planks
A - aluminium lag
B - njupuk menyang akun sampah
G - Dasar Teras


fitur

Pitungan saka wilayah teras.
Netepake nomer larik saka Papan.
Ngitung jumlah decking.
Jumlah saka aluminium utawa lag logam.
Gumantung ing terraces dhasar kalkulator nemtokaken:
Ngitung nomer bantalan karet, terminal soyo tambah, meneng tumpukan lan cagak Support.
Ngitung nomer profil kanggo ndhukung pigura.

Kanggo pitungan sampeyan bisa
Ngganti arah mbikak decking.
Takon wangun perlu saka terraces.
Ngganti dawa lan jembaré saka Papan.
Setel ing longkangan antarane Papan decking.
Nalika nggunakake aluminium utawa lag logam. Pilih basa kanggo teras.

blueprints kui
Total drawing terraces karo dimensi lan arah Boards numpuk.
Rencana ndhukung pigura logam.
Plan mbikak saka aluminium utawa lag logam.
Sirkuit noto ndhukung Support.
Sirkuit noto tumpukan meneng.

tumpukan meneng lan peraga Support



Google Play
kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa
Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.