Pitungan saka kerikil, ulig watu, tumpukan wedhi

ukuran drawing 1:

Nemtokake dimensi saka ing millimeters

Length X
Jembar Y
Dhuwur H




data-full-width-responsive="false">


Google Play
data-full-width-responsive="false">

Pitungan saka bahan akeh ing tumpukan


Nemtokake dimensi saka ing millimeters

X - jembaré tumpukan
Y - Length
H - Dhuwur


Fitur.

Pitungan saka wedhi, ulig watu utawa kerikil ing numpuk akeh.
Netepake saka wilayah lumahing numpuk.

Google Play
kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa
Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.