Ngetung volume kang adi ing wadhah persegi dowo


Nemtokake dimensi saka ing millimeters

Jembar X
Dhuwur Y
Length L
Tingkat H


data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Ngetung volume kang adi ing wadhah persegi dowo


Nemtokake dimensi saka ing millimeters

X - jembaré sing
Y - dhuwur saka sing
L - dawa sing
H - tingkat adi


Program bakal ngetung volume saka Cairan ing prau persegi dowo, total lan free volume, wilayah lumahing.

kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa
Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play