Pitungan saka materi lantai poto-gawe


ukuran drawing 1:

Nemtokake dimensi saka ing millimeters

jembaré saka kamar X
dawa saka kamar Y
Dhuwur A
Dhuwur B
Dhuwur C
Dhuwur D
Minimal kekandelan F


data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Pitungan jubin poto-gawe tingkat


Nemtokake dimensi saka ing millimeters

jembaré saka kamar dawa saka kamarX - jembaré saka kamar
Y - dawa saka kamar
Ngukur prabédan dhuwur ing patang sudhut saka kamar, ing poin A, B, C, D.
Kanggo nindakake iki, nggunakake tingkat bangunan.
Takeran dawa saka kamar
Setel kekandelan minimal saka lantai welingan. Ukuran iki bakal kanthi otomatis Applied menyang titik paling saka kamar.
Takeran
Iki bakal ngetung jumlah bahan dibutuhake ing meter kubik lan dhuwur diinstal ing sudhut saka kamar.

Program nganggep jumlah saka materi kanggo lantai poto-gawe tingkat adhedhasar prabédan dhuwur ing sudhut.
Sampeyan bakal bisa luwih kanthi ngetung biaya saka bahan.

Pitungan saka materi lantai poto-gawe

Ing kauntungan utama lantai poto-gawe tingkat sing screed khusus kang digunakake kanggo nggawe lumahing warata lan Gamelan tanpa gaweyan ekstra ing bagean. Punika sababipun dene jubin kuwi dina wis gained popularitas khusus.
Pour ing jubin bisa independen. Kabeh sing dibutuhake kanggo ngerti dawa lan jembaré saka kamar, sawijining dhuwur ing sudhut, uga minangka kekandelan minimal saka Isi, lan banjur program kita bakal ngetung sing jumlah materi kanggo isi subyek INCLINES.

Kaluwihan jubin flooded

1. Lumahing saka sexes witjaksono, tanpa lapisan utawa kesenjangan.
2. Gesang jubin poto-gawe tingkat nerangake 40-50 taun.
3. Kekiatan.
4. Padha ora mbutuhake care khusus.

Preparation saka lantai

Lantai ngisi tumpukan iku cukup prasaja, supaya akeh seneng apa iku dhewe tanpa resorting kanggo specialists. Nanging ana sawetara subtleties.
Dadi, sadurunge sampeyan miwiti mbikak lantai iku perlu nyiyapake kamar. Kanggo nindakake iki, mbusak flooring lawas, baseboards lan lawang. Lantai lumahing leveled. Iki bisa rampung nggunakake mesin Babakannangerang utawa kabel rerumput khusus. Banjur, yen ana retak ing lantai, padha nyampekano informasi nggunakake scraper segitiga.
Elinga yen sampeyan arep kanggo lay ngisi ing ndhuwur lantai kayu-kayuan, iku kudu dikuwataké karo pemandangan sing wis-kothak khusus.
Sesampunipun, nggunakake kaukur lantai slats amba. Miturut asil pangukuran iki ing tembok digawe tandha, kanggo kang dhuwur lantai bakal diwutahake. Ing dhuwur iki, plus 2,5 sentimeter, tembok sing di resiki saka stucco lan bahan pagawean pungkasan liyane.
Banjur maneh, lantai wis di resiki lan degreased karo wêdakakêna khusus.
Saiki lantai didadekake siji karo solusi smeared retak lan crevices, smoothes irregularities. Sawisé iku, lantai kudu langsung. Lan ing tataran preparatory iki wis rampung. Sampeyan bisa miwiti mbikak lantai.

Mbikak lantai ngisi

Kanggo pour lantai roto-roto njupuk Assistant sing bakal nyampur solusi nganti sampeyan isi.
Siapke solusi miturut paket directions. Kanggo solusi iki kabeh podho, pour menyang sing sepisan kabeh banyu. Ayo iki dadi bagéan amba saka iku. Iku knead solusi. Kanggo nindakake iki iku paling apik kanggo nggunakake pengeboran elektrik karo nozzle khusus. Lan mung nalika solusi wis rubah menyang kabeh podho massa, pour banyu isih ing.
Jinis wis diwutahake ing arah saka lawang, ngelawan ngleboke menyang amba papan. Dicampur iki diwutahake ing bagian, sawise saben lumahing aligning karo roller spiked. Iki mbantu kanggo mbusak umpluk online kang bisa kepepet ing solusi lan nyedhiyani nutupi seragam.
Dening pouring ing salah siji bagean liyane wektu ngirim ora ngluwihi 10 menit.
Sak pangatusan lantai, lan iku 3-6 jam gumantung account saka solusi ngirim supaya daptar lan owah-owahan suhu ing kamar.

Google Play
kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa
Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play