Area plot saka wangun Komplek


ukuran drawing 1:       

    Ukuran plot tanah
Ing meter


Party A B
Party B C
Party C D
Party D A

Amba hak U





data-full-width-responsive="false">


Google Play
data-full-width-responsive="false">

Pitungan saka wilayah saka tanah wangun ora duwe aturan baku


Nemtokake dimensi ing meters

A B, B C, C D, D A - Situs pihak ukuran
U - Amba hak located

Program pitungan bakal nemtokake tlatah, ngarepke dingerteni lan dimensi saka diagonals.

Google Play
kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa
Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.