Pitungan saka undhak-undhakan karo stringers


ukuran drawing 1:    

Nemtokake dimensi saka ing millimeters

Dhuwur Opening Y
Dawa bukaan X
Jembaré saka undhak-undhakan Z

Gunggunging anak tangga C

Kekandelan saka langkah W
Nggambarake pojok langkah F
kosoura kekandelan T








data-full-width-responsive="false">


Google Play
data-full-width-responsive="false">

Ngitung ukuran undhak-undhakan kayu karo stringers



Nemtokake dimensi dibutuhake ing millimeters

X - tangga dawa opening
Y - Ing dhuwur saka andha
Z - Jembaré saka undhak-undhakan
C - Gunggunging anak tangga
W - Kekandelan saka langkah
F - langkah nggambarake
T - kosoura kekandelan
H - gambar risers
LR - arah andha angkat
SP - posisi tataran kapisan kanggo tingkat lantai saka lantai liyane


Fitur.

Pitungan kayu desain trep undhak-undhakan Saddle.
Nentokake jumlah bahan.
Dimensi pas kabeh rincian.
Gambar rinci lan diagram kabeh unsur andha.
Pedoman ease saka undhak-undhakan.

Google Play
kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa
Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.