Pitungan layanan gratis bahan bangunan
Kalkulator India

Pitungan saka kajeng sawn

Nemtokake dimensi saka ing millimeters

Jembar W
Kekandelan H
Length L
Pilih data dhisikan kanggo pitungan



Biaya 1 meter kubik




Pitungan saka kajeng sawn


Nemtokake dimensi saka ing millimeters

W - Jembaré Papan
H - Papan kekandelan
L - Length Papan

Data Input
N - Panggil bêsik
E - Jumlahe per meter kubik
Akeh ing construction saka ngarep utawa siram ngadhepi karo perlu kanggo ngetung pinten kayu dibutuhake kanggo proyek. Nemtokake cara akeh sing kudu Boards utawa rohé, prasaja. Nanging rega kayu biasane dituduhake per meter kubik, lan ing ngono iku luwih trep kanggo nggunakake kanggo pitungan saka program khusus. Kanthi nggunakake situs iki, panjenengan, ngerti dawa, jembaré lan kekandelan saka Papan, uga sing nomer bêsik, sampeyan bakal bisa kanggo ngetung sabaraha meter saka kayu kubik sampeyan perlu lan carane akeh iku bakal biaya siji meter kubik utawa siji Papan.

Scope

Kayu sing supaya disebut amarga padha sing diduweni dening sawing saka wit gedhe. Kajeng Used kanggo construction, Furnitur, macem-macem packaging lan produk. Dina iki, iki jinis bahan konstruksi iku sing paling populer. Kayu digunakake kanggo nggawe kajeng iku sawijining materi insulating banget, njogo asor stabil lan ora mbutuhake perawatan khusus lan kasarasan, kang ndadekake iku utamané trep.

Jinis kayu

Iku kajeng sawn, Papan kang diwenehi pinggit, ora edging Papan, bangunan alur. Bruce punika kajeng, olahan saka kabeh pinggiran. Irisan wis salib bagean alun utawa persegi dowo. Paling wiyar dipigunakaké ing construction saka omahé kajeng, siram lan struktur tumpang tindih.
Nglereni Papan iki kajeng Versatile sing aktif digunakake ing karya construction njaba bangunan, lan ing desain saka papan interior. Nglereni Papan ing salib-bagean saka persegi dowo elongated. Papan Unedged bedo saka Motong supaya sawijining sudhut ora Cut, supaya iku tetep lapisan katon saka babakan wit, saka kang iki Papan Motong. Bangunan alur utawa bar bar, salib-bagean cilik saka normal, lan iki digunakake digunakake ing construction.
Sawn beda-beda ing jinis kayu saka kang disiapake. Padha gawe saka wit softwood kayata kawasan rimba pinus, minterake lan larch. Lan kayu atos kayata Oak, beech, Birch, Aspen.
Ana uga asor kajeng. Lagi dipérang dadi mentahan karo asor liwat 22 saben sen lan garing karo asor ing ngisor iki 22 persen. Pisanan dipigunakaké kanggo karya construction, lan liya kanggo produksi prabot.
Ana uga sawetara jinis kayu. Bahan pilihan gumantung ing aplikasi. Dadi, kanggo bahan nggunakake Furnitur saka bahan sing luwih dhuwur. Kanggo joinery lan produk nyetak gelar kayu cocok 1 lan 2 lan 3 bahan digunakake namung minangka Papan construction.

Saran ing panyimpenan

Kajeng sawn, yen lagi ora digunakake kanggo dangu, kudu direksa saka Kelembapan. Iki bisa kanggo mimpin kanggo rusak sing. Durung dianjurake kanggo nyimpen kayu dibandhingke ing ndhuwur saben liyane. Antarane lapisan saka Boards utawa planks kudu napkin.


Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.
setelan

asil petungan Open

zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov
Facebook Vkontakte
Welcome to friends.
Webmaster.
Nginstal layanan ing situs.
Iku free.
Kalkulator India




www.zhitov.ru © 2007 - 2017