Arch kanggo pager picket


ukuran drawing 1:

Nemtokake dimensi saka ing millimeters

Dhuwur minimal H
Dhuwur maksimum Y
Bagean Jembar X
Jembaré saka slats Z


utawa





data-full-width-responsive="false">


Google Play
data-full-width-responsive="false">

Pitungan saka lengkungan kanggo pager picket

ril pager pager

Nemtokake dimensi dibutuhake millimeters

H - dhuwur minimal saka pager
Y - dhuwur maksimum pager
X - jarak antarane pusat saka ngudani njaba
Z - jembaré saka slats pager
K - Jumlah ril ing bagean
D - Ing kadohan antarane ril

Arch pager


Yen dhuwur Y > H

arch


Yen dhuwur Y < H

Google Play
kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa
Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.