Pitungan saka undhak-undhakan logam karo siji saka 180 derajat

ukuran drawing 1:    

Nemtokake dimensi saka ing millimeters

Langkah ing ndhuwur bowstring C1
Langkah ing ngisor senar C2
String T

Dhuwur Opening Y
Dawa bukaan X
Jembaré saka undhak-undhakan W
Jembar E

Kekandelan saka langkah Z
Nggambarake F

Kekandelan saka bowstring ing A
Jembaré saka senar G
Kekandelan saka dhukungan B
Ing dhuwur saka langkah bowstring ing H

Ukuran D
Angle U









data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Pitungan saka undhak-undhakan logam karo siji 180 derajat lan orane tumrap sekolah ing ndhukung


Nemtokake dimensi dibutuhake ing millimeters

X - opening jembaré andha
Y - Dhuwur Opening
W - Jembaré saka undhak-undhakan
E - Jembar
F - langkah nggambarake
T - nomer bowstrings
C - Gunggunging anak tangga
Z - Kekandelan saka langkah
H - Ing dhuwur saka langkah bowstring ing
A - Kekandelan saka bowstring ing
B - Kekandelan saka dhukungan
G - Jembaré saka senar
D - kadohan Gunung support
U - amba kanggo dhukungan vertikal



SP - Nemtokake posisi tataran page bab lantai lantai kapindho.
LR - Setel arah Recovery. Kanggo drawing saka undhak-undhakan.



Fitur.

Pitungan logam desain trep tangga diputer dening 180 derajat.
Nentokake jumlah bahan.
Dimensi pas kabeh rincian.
Gambar rinci lan diagram kabeh unsur saka andha logam.

kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa
Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play