Pitungan saka sudhut potong bagean trapezoid saka pipa profil

ukuran drawing 1:

Ukuran

Jembar X
Dhuwur Y
Jembar Z
Jembar bagean E

data-full-width-responsive="false">


Google Play
data-full-width-responsive="false">

Pitungan saka sudhut potong kanggo trapezoid saka pipa profil



X - Ambane trapezoid ing sisih ndhuwur.
Y - Dhuwur konstruksi.
Z - Ambane ngisor trapezoid.
E - Kekandelan pipa profil.

Fitur.

Pitungan saka sudhut potong kanggo Pabrik struktur kanthi bentuk trapezoid.


Google Play
kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa
Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.