Pitungan saka pipo

Nemtokake dimensi saka ing millimeters

Utama Diameter D1
Njaba Diameter D2
Dawa pipo L


data-full-width-responsive="false">


Google Play
data-full-width-responsive="false">

Pitungan saka pipo


volume pipe
Nemtokake dimensi saka ing millimeters

D1 - diameteripun utama saka pipo
D2 - diameteripun njaba pipo
L - Dawa pipo
Program bakal ngetung volume banyu utawa cairan ing tabung.
Kanggo ngetung volume saka sistem dadi panas, nambah kanggo asil saka radiators volume lan ketel.
Data iki biasane kasebut ing sheet data.

Akibaté, program bakal ngetung total pipo wilayah lumahing lan volume saka pipo 1 meter.
Wilayah lumahing bisa migunani kanggo ngetung jumlah required Paint.

Kanggo ngetung pilih diameteripun utama lan njaba saka tabung lan dawane total saka pipo.
Kabeh dimensi sing diwenehi ing millimeters.

Pitungan saka pipo dening rumus V=π*R1*R1*L
Pitungan saka wilayah lumahing pipo dening rumus P=2*π*R2*L
R1 - Radius utama tabung
R2 - Radius njaba saka tabung
L - dawa pipo


Google Play
kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa
Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.