Pitungan saka undhak-undhakan karo langkah pivoting 90 °


ukuran drawing 1:

Nemtokake dimensi saka ing millimeters

Dhuwur Opening Y
Dawa bukaan X
Jembaré saka undhak-undhakan Z

Gunggunging anak tangga kabeh C
Panggil orane tumrap sekolah Rotary C2
Nomer tingkat ngisor C1
Kekandelan saka langkah W
Nggambarake pojok langkah F
Kekandelan saka bowstring ing T










data-full-width-responsive="false">


Google Play
data-full-width-responsive="false">

Cara pitungan saka undhak-undhakan kayu-kayuan



Nemtokake dimensi dibutuhake tangga menyang lantai liyane tangga menyang lantai liyane undhak-undhakan

X - opening jembaré andha
Y - Dhuwur Opening
Z - Jembaré saka undhak-undhakan
F - langkah nggambarake
W - Kekandelan saka langkah
C - sawetara langkah
C1 - nomer langkah ing Maret lemah
C2 - Panggil orane tumrap sekolah Rotary

referensi

Pitungan saka undhak-undhakan karo langkah pivoting saka 90 °.

Undhak-undhakan kayu-kayuan karo orane tumrap sekolah Rotary bisa Ngartekno sekonomit papan ing omah tanpa rusak penak lan fungsi.

Nalika ngitung pituwas manungsa waé kanggo nomer optimal langkah muter. Ing sandi pengalaman tataran optimal 3 jembaré saka undhak-undhakan ing 80 cm. Liyane - langkah bakal banget panah lan supaya ora adil.

Yen opening dumunung mung ndhuwur sisih ndhuwur undhak-undhakan, iku penting kanggo nyeleh dhuwur rotasi kanggo tumpang tindih, supaya lake ciloko. Sampeyan kudu paling sethithik 2 meter.

Karo struktur, jembaré saka undhak-undhakan iku penting. Minangka efek langsung ing ease saka ngowahi langkah. Luwih akeh undhak-undhakan - sing luwih sawetara langkah bisa Applied tanpa mundhut penak.

Amarga saka bhinéka proyèk lan struktur, dijangkepi pipi andha sing kanggo undhak-undhakan ing program ora bisa diwilang ditampilake.

Iku penting kanggo! Wigati dimensi orane tumrap sekolah Rotary. Kanggo njaluk ukuran tataran - ora lali kanggo nambah regane dimensi iki panonjolan ing.

Pitungan saka undhak-undhakan watu ora beda saka pitungan saka kayu utawa logam ladders. Wangsulan: Bab ingkang utama - kanggo ngetung ukuran langkah. Dhuwur sing dibutuhake kanggo dadi padha kanggo kabeh bagean.

Pitungan saka undhak-undhakan penak wis diwilang dening rumus adhedhasar dawa langkah.
Langkah panjang manungsa saka 60 kanggo 66 cm, ing saben - 63 cm.
Andha nyaman cocok kanggo rumus: dhuwur 2 langkah + tingkat ambane = 63±3 cm.

Karep paling trep saka andha - saka 30 ° 40 °.
Langkah ambane tangga kudu tundhuk karo ukuran 45 shoes - ora kurang saka 28-30 cm.
Lack saka ambane bisa ijol kanggo langkah nggambarake.
Ing dhuwur saka langkah sing arep nganti 20-25 cm.

Program bakal tarik blueprints undhak-undhakan karo orane tumrap sekolah Rotary karo ngarepke utama lan dimensi.
Ing gambar nuduhake dimensi sakabèhé saka undhak-undhakan, menehi ndhuwur langkah senar, ngarepke langkah lan dimènsi dhasar langkah piyambak.

Mugi program bakal mbantu ngrancang lan mbangun andha kanggo nyekseni, utawa ing ngarep dhewe karo sing tangan.

Google Play
kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa
Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.