Pitungan lemari klambi


ukuran drawing 1:

Dhuwur Kabinet Y
Jembaré pager X
Ambane saka kabinèt Z
Ing dhuwur saka plinth ing C

Materi omah W
Sekat Material V
Ukuran F

Sekat P

A
Ing kadohan saka ndhuwur H


1 bagean

Rak-rak


Mbisak ayat 2

Rak-rak
Bagean 3

Rak-rak






G
N





data-full-width-responsive="false">


Google Play
data-full-width-responsive="false">

Cara pitungan saka bahan kanggo lemari klambi

Lemari klambi kabinèt pemisahan

Nemtokake dimensi saka ing millimeters

Y - Dhuwur Kabinet
X - Jembar
Z - Ambane
C - dhuwur tutup workpiece
W - kekandelan materi saka kabinèt omah
V - kekandelan materi saka bagean internal
F - kadohan kanggo dibangun lawang lemari klambi

P - nomer saka sekat vertikal
A - Mezzanine Regiment liwat sapérangan bagéyan located
H - beting dhuwur mezzanine

Nemtokake jembaré bagean saka kabinèt.
Jembaré saka bagean pungkasan kabinèt ditemtokake kanthi otomatis.
Pilih nomer rak-rak ing saben bagean.
Nemtokake dhuwur ing rak-rak.
Ing kadohan saka lantai ing beting pungkasan ditemtokake kanthi otomatis.

G - nuduhake ukuran gambar
N - tampilan jumlah bagean ing gambar



Akibaté, program bakal ngetung

wilayah total bahan kabinèt awak
area total rak-rak bahan kabinèt lan sekat
area kain saka tembok mburi
nuduhake tampilan lan gambar general kabinèt
nomer lan lokasi sing soyo tambah bores (saliyane lowongan antarane tutup lan lantai kabinèt)

Google Play
kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa
Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.