Ukuran Lot 11.25 ares utawa 1125 m2
Total keliling saka situs 135.41 m
Panggil cagak ing sisih ndhuwur 9
Nomer kolom ing sisih tengen 11
Nomer cagak ing sisih ngisor 8 (dawa sisih 30.41 meters, njupuk menyang akun target - 26.41 m)
Nomer kolom ing sisih kiwa 12
Postingan Corner - 4 kolom
Jumlah pilar: 44 (kalebu cagak gerbang)
Distance between kolom:
ing sisih ndhuwur 3 m
sisih tengen 2.92 m
ing sisih ngisor 3.38 m
ing sisih kiwa 3.08 m

Biaya cagak 17600

In total: 17600



© www.zhitov.ru