Pitungan layanan gratis bahan bangunan
Kalkulator India

Pitungan saka bahan kanggo construction Kolam renang


ukuran drawing 1:

Nemtokake dimensi saka ing millimeters

Ambane H
Ambane H2
Length X
Jembar Y

Kekandelan tembok A
Ngisor kekandelan B

Jembaré pelek E
Ing dhuwur saka pelek F
Tingkat banyu W



Ukuran U1
Ukuran U2

Nemtokake Nilai ekskavasi utawa kedhukan

Ngeduk (1 meter kubik)
Aman saka lemah (1 meter kubik)



Pitungan saka cekungan persegi dowo


ukuran blumbang ukuran blumbang
ukuran blumbang ukuran blumbang
dimensi tembok ngisor lan pojok blumbang
Nemtokake dimensi saka ing millimeters

X - panjang interior Kolam
Y - Jembaré Internal blumbang
W - Tingkat banyu
H - dhuwur tembok ing sisih kiwa
H2 - dhuwur tembok ing sisih tengen
U1 - kadohan kanggo lis ing
U2 - jembaré Pundhak
A - Kekandelan tembok
B - Ngisor kekandelan
E - Jembaré pelek
F - Ing dhuwur saka pelek

Program bakal bantuan karo desain blumbang, lan ngetung jumlah bahan bangunan.
Karo sampeyan bisa ngetung wilayah saka lumahing utama lan sisih blumbang kanggo tuku kothak lan bahan waterproofing, ukuran tuwung, kanggo mangerteni jumlah konkrit lan earthwork kanggo construction, kanggo mangerteni jumlah optimal banyu kanggo pilihan lan tuku peralatan kanggo blumbang.

Kanggo ngetung Isi ing kothak ngiwa kanggo angka cocok.
Sawisé iku, program bakal menehi asil ing wangun saka blumbang drawing lan pesawat paramèter dibutuhake kanggo pitungan.


Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.
setelan

asil petungan Open


zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov
Facebook Vkontakte
Welcome to friends.
Webmaster.
Nginstal layanan ing situs.
Iku free.
Kalkulator India




www.zhitov.ru © 2007 - 2017