Pitungan pager bata


ukuran drawing 1:

Nemtokake dimensi saka ing millimeters

    Length saka pesawat X
Ing dhuwur saka column H
Masonry tugu T


Ing kekandelan saka pager Z


Kekandelan saka tutup W

Dawa bata L
Jembaré bata G
Ing dhuwur saka bricks M
Ing kekandelan saka lapisan Q

jembaré saka madegé N
Ambane saka madegé P
Ambane saka sprei R


Situs Party
Ing meter












data-full-width-responsive="false">


Google Play
data-full-width-responsive="false">

Pitungan saka pager saka bata


Nemtokake dimensi saka ing millimeters

X - dawa jengkal pager
H - Ing dhuwur saka column
Y - Ing dhuwur saka pager
Z - Ing kekandelan saka pager (macem-macem dawa bata)

S - Ing dhuwur saka plinth ing
W - Kekandelan saka tutup (macem-macem dawa bata)

N - jembaré saka madegé
P - Ambane saka madegé
R - Ambane saka sprei


T - cara tugu jlagra


L - Dawa bata
G - Jembaré bata
M - Ing dhuwur saka bricks

Wigati nomer katelu sing pembayaran bakal digawe.
Dawa saben sisih dituduhake ing meter.

Google Play
kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa
Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.