Pitungan bagean kanggo lengkungan

ukuran drawing 1:

Ukuran

Radius R1
Radius R2
Jumlah segmen S
Pojok lengkungan U

data-full-width-responsive="false">


Google Play
data-full-width-responsive="false">

Kalkulator kanggo ngitung kosong kanggo nggawe lengkungan



R1 - Radius lengkungan batin.
R2 - Radius lengkungan njaba.
S - Nomer segmen lengkungan.
U - Sudut sektor bunder.

Fitur.

Pitungan ukuran lan nomer bagean kanggo nggawe lengkungan kayu.


Google Play
kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa
Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.