Ngetung volume kang adi ing tong minyak


Nemtokake dimensi saka ing millimeters

Diameter D
Tingkat H
Dhuwur L


data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Ngetung volume kang adi ing tong minyak pepak


Nemtokake dimensi saka ing millimeters

D - wadhah diameteripun
H - tingkat adi
L - dhuwur saka tong minyak


Program bakal ngetung volume saka Cairan ing tong minyak, lan total jumlah sing ana ing wilayah lumahing.

kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa
Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play