Pitungan saka farm kayu-kayuan segitiga


ukuran drawing 1:

Nemtokake dimensi saka ing millimeters

Dawa ing farm X
Farm dhuwur Y

Jembaré kajeng Z
Kekandelan saka kajeng W

Jumlah pilar S







data-full-width-responsive="false">


Google Play
data-full-width-responsive="false">

Pitungan saka farm kayu-kayuan segitiga



Nemtokake dimensi saka ing millimeters

X - Dawa ing farm
Y - Farm dhuwur

Z - Kekandelan saka kajeng
W - Jembaré kajeng

S - nomer postingan vertikal
P - Struts
N - tampilan jumlah bagean

Truss kayu-kayuan kasusun saka unsur mbentuk struktur segitiga kaku.
Dhuwur Recommended farm kayu-kayuan - ora kurang saka 20 saben sen saka span ing.
Program ngétung jumlah required saka bahan lan gambar farm nuduhake dimensi dibutuhake saka bagean.

Google Play
kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa
Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.