Pitungan saka undhak-undhakan karo rotasi 180 derajat


ukuran drawing 1:

Nemtokake dimensi saka ing millimeters

Dhuwur Opening Y
Dawa bukaan X
Jembar E
Gunggunging anak tangga kabeh C
Langkah ing ngisor senar P
Kekandelan saka langkah Z
Nggambarake pojok langkah F







data-full-width-responsive="false">


Google Play
data-full-width-responsive="false">

Pitungan saka undhak-undhakan karo rotasi 180 derajat



Nemtokake dimensi dibutuhake tangga menyang lantai liyane tangga menyang lantai liyane undhak-undhakan

X - opening jembaré andha
Y - Dhuwur Opening
E - Jembar
F - langkah nggambarake
Z - Kekandelan saka langkah
C - sawetara langkah
P - nomer langkah ing Maret lemah

referensi

Pitungan saka undhak-undhakan karo rotasi 180° area flat

Ing sembarang kadohan antarane langkah andha kudu padha.
Ing kasus iki, landing bisa dianggep minangka tataran liyane.

Ketik dhuwur saka tingkat lantai ngisor tingkat lantai lantai liyane.
Nemtokake dawa bukaan - kadohan sing bakal njupuk andha Panjenengan.
Ukuran bisa kasebut ing meter, millimeters lan centimeter.

Piranti lunak otomatis ngétung dhuwuré lan jembaré saka langkah, amba lan dimensi saka ndhuwur lan ngisor senar.

Kanggo pilihan saka undhak-undhakan penak optimal ngganti nomer orane tumrap sekolah, lan program bakal ngetokake Rekomendasi ing migunani menehi.
Ana pilihan sing - kanggo generate drawing ireng-putih utawa werna.

Jembaré saka andha piring punika jembaré saka undhak-undhakan.

Google Play
kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa
Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.