Pitungan saka undhak-undhakan karo rotasi 180 derajat


ukuran drawing 1:

Nemtokake dimensi saka ing millimeters

Dhuwur Opening Y
Dawa bukaan X
Jembar E
Gunggunging anak tangga kabeh C
Langkah ing ngisor senar P
Kekandelan saka langkah Z
Nggambarake pojok langkah F








data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Pitungan saka undhak-undhakan karo rotasi 180 derajat



Nemtokake dimensi dibutuhake tangga menyang lantai liyane tangga menyang lantai liyane undhak-undhakan

X - opening jembaré andha
Y - Dhuwur Opening
E - Jembar
F - langkah nggambarake
Z - Kekandelan saka langkah
C - sawetara langkah
P - nomer langkah ing Maret lemah

referensi

Pitungan saka undhak-undhakan karo rotasi 180° area flat

Ing sembarang kadohan antarane langkah andha kudu padha.
Ing kasus iki, landing bisa dianggep minangka tataran liyane.

Ketik dhuwur saka tingkat lantai ngisor tingkat lantai lantai liyane.
Nemtokake dawa bukaan - kadohan sing bakal njupuk andha Panjenengan.
Ukuran bisa kasebut ing meter, millimeters lan centimeter.

Piranti lunak otomatis ngétung dhuwuré lan jembaré saka langkah, amba lan dimensi saka ndhuwur lan ngisor senar.

Kanggo pilihan saka undhak-undhakan penak optimal ngganti nomer orane tumrap sekolah, lan program bakal ngetokake Rekomendasi ing migunani menehi.
Ana pilihan sing - kanggo generate drawing ireng-putih utawa werna.

Jembaré saka andha piring punika jembaré saka undhak-undhakan.

Google Play
kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa
Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play