Pitungan saka wilayah buta ing saindhenging omah.


ukuran drawing 1:

Ukuran

Perimeter omah P
Sudut njaba U
Nang sudhut G
Blind area W

Geotextiles T
Tamping bolong A
Bates B
Formwork C
Waterproofing H

Nemtokake kekandelan lapisan.

Paving stones D
Beton E
Jampel F
ulig watu M
wedhi K



Google Play

Ngitung jumlah bahan kanggo area wuta



P - Perimeter ngarep.
W - Blind area
U - Jumlah sudhut njaba saka wilayah wuta.
G - Jumlah sudhut ing njero area wuta.

T - Geotextiles.
A - Penguat jaringan.
B - Curbstone.
C - Formwork
H - Waterproofing.

D - Kekandelan Pavement.
E - Ketebalan beton.
F - Ketebalan angger.
M - Gravel cushion thickness.
K - Ketebalan wedhi pasir.

Fitur.

Penetapan wilayah sing wuta.
Pitungan jumlah bahan sing dibutuhake kanggo area wuta.


Google Play
kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa
Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2022
Facebook Vkontakte