kalkulator silihan


Jumlah silihan
Term silihan ing sasi
Tingkat saka kapentingan

Pembayaran dibedakno
Pembayaran Annuity


data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

kalkulator silihan

Ketik jumlah lan istilah silihan, kapentingan tarif lan jinis pembayaran.
Kalkulator bakal ngetung jumlah pembayaran utang lan biaya saka kredit.

Wong liyane kanggo tumbas utama nggunakake layanan kredit. Bank-bank lan organisasi non-banking kurban njaluk silihan kanggo macem-macem kahanan. Nalika njupuk metu silihan amba, contone, kanggo tuku apartemen, silihan mobil kanggo mbangun omah, utawa pangembangan bisnis, iku penting kanggo ngerti sing silihan iki, sampeyan bakal bisa nindakake. Dadi manawa milih program silihan, kita offer sampeyan nggunakake kalkulator silihan kita. Ketik ing kothak cocok jumlah silihan, tembung saka mbayar maneh saka silihan ing sasi lan kapentingan tarif, uga nemtokake jinis pembayaran - annuity utawa dibedakaké, lan sampeyan bisa ngerteni apa bagean pembayaran ing etangan digunakake kanggo nyusuki utang, lan apa mbayar maneh saka kapentingan ing etangan, imbangan utang dening sasi, jumlah saka overpayment minangka sasi, lan kanggo jangka silihan kabeh, lan tarif kapentingan nyata ing etangan.

Pembayaran dibedakno

Nalika cara dibedakno mbayar maneh saka utang ing jumlah silihan saka silihan dipérang dadi witjaksono Enggo bareng. Enggo bareng iki akehe akeh pembayaran saben wulan. Ing bagean ampas nggantosi kapentingan ing imbangan dibayar saka silihan. Dadi saka sasi kanggo sasi jumlah pembayaran sudo.
Ing metode iki mbayar maneh wis cacat.
Kepala antarane wong-wong iku silihan kanggo nyusuki utang ing proses liyane angel kanggo njupuk.
Bank-bank kudu ngetung jumlah maksimum silihan, adhedhasar kasunyatan apa nyilih iku bisa kanggo mbayar cicilan page. Iki tegese diwenehi silihan kuwi dibutuhake kanggo duwe income cukup dhuwur. Ing sawetara kasus, iku bisa bantuan guarantors tanggungan utawa co-utang atraksi.
Drawback liyane iku setengah pisanan tembung saka pembayaran iku utamané abot kanggo nyilih. Yen iku silihan gedhe iku bisa dadi beban abot kanggo nyilih. Nanging ing mangsa cacat iki bisa dadi kabecikan. Inflasi lan kapentingan pembayaran ngasor digawe kurang urunan.

Pembayaran Annuity

Nalika cara annuity mbayar maneh saka utang ing etangan dipérang dadi bagean witjaksono iku ora mung jumlah utang, nanging uga kapentingan ing kanggo jangka silihan kabeh. Mangkono, nyilih kebayar lan panganggo paling gedhé witjaksono saindhenging tembung saka pembayaran. Dina iki, iki cara pembayaran digunakake dening paling bank-bank komersial. Kerugian utama annuities iku jumlah overpayment ing etangan bakal luwih dhuwur tinimbang ing sistem dibedakno. Ing pembayaran Annuity Saliyane sistem nompo sing separo pisanan saka tembung silihan sampeyan mbayar biasane kapentingan ing etangan. Jumlah dhasar saka utang ing wektu sing tetep meh untouched.

Output

Yen sampeyan arep kanggo njupuk kredit kanggo jumlah gedhe lan ora rencana kanggo nyusuki iku prematurely, sampeyan bakal nampa etangan karo sistem pembayaran annuity.
Ing kasus liyane, utamané nalika nerangake silihan long-term, iku luwih apik kanggo milih bank sing nawakake silihan karo pembayaran dibedakno.

Google Play
kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa
Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play