Pitungan Porches


ukuran drawing 1:

Jembar X
Length Z
Dhuwur Y




data-full-width-responsive="false">


Google Play
data-full-width-responsive="false">

Pitungan saka ngeculaké utawa visor materi

Visor
Nemtokake dimensi dibutuhake ing millimeters

X - jembaré visor
Y - Dhuwur visor
Z - dawa hood

Program iki dirancang kanggo ngetung bahan hood setengah bunderan utawa canopy.
Pitungan bisa ditemokake ing dawa lan area visor ing.

Google Play
kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa
Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.