Pitungan saka amba diagonal 90 derajat

ukuran drawing 1:    

Nemtokake dimensi saka ing millimeters

Jembar Y
Length X





data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Pitungan saka diagonals kanggo nandhani madegé


Nemtokake dimensi dibutuhake ing millimeters

X - panjang madegé
Y - jembaré saka madegé


Fitur.

Ngitung diagonally kanggo nandhani madegé utawa tembok.
Digunakake kanggo netepake amba pas 90 derajat.

kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa
Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play