Pitungan layanan gratis bahan bangunan
Kalkulator India

Pitungan saka amba diagonal 90 derajat

ukuran drawing 1:    

Nemtokake dimensi saka ing millimeters

Jembar Y
Length X







Pitungan saka diagonals kanggo nandhani madegé


Nemtokake dimensi dibutuhake ing millimeters

X - panjang madegé
Y - jembaré saka madegé


Fitur.

Ngitung diagonally kanggo nandhani madegé utawa tembok.
Digunakake kanggo netepake amba pas 90 derajat.


Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.
setelan

asil petungan Open

zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov
Facebook Vkontakte
Welcome to friends.
Webmaster.
Nginstal layanan ing situs.
Iku free.
Kalkulator India




www.zhitov.ru © 2007 - 2015