Pitungan saka madegé bahan pier


ukuran drawing 1:

Nemtokake jinis kolom



Nemtokake dimensi saka pilar madegé

Dhuwur dasar A
Ing dhuwur saka column H

Ukuran B
Ukuran B1
Ukuran D
Ukuran D1

Kesatuan pitulungan ing kolom ARM1

Nemtokake dimensi saka madegé

Jembar X
Length Y
Jumlah pilar X1
Jumlah pilar Y1

Cagak ing omah kabèh S

Nemtokake dimensi saka grillage ing

Jembar E
Dhuwur F

Jumlah larik Jadwal ARM2
Ing diameteripun saka tutup ARMD

Komposisi saka konkrit

Semen per meter kubik beton

Takeran beton dening bobot
semen : wedhi : ulig watu
: :

Ketik rega bahan bangunan

semen (saben tas 50 kilogram)
wedhi (1 ton)
ulig watu (1 ton)
Fittings (1 ton)





data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Pitungan saka madegé bahan pier



Pilih jinis tumpukan madegé

Iki uga pilar with circular utawa persegi dowo basa. Lan karo babak utawa bagéan utama persegi dowo.

Nemtokake dimensi saka ing millimeters

B - Jembaré utawa diameteripun.
H - Ing dhuwur saka bagean utama.

A - Ing dhuwur saka column. Yen tumpukan tanpa alesan, banjur ora nemtokake ukuran.
D - Jembaré utawa diameteripun saka basa.

D1 - Dawa saka basa persegi dowo.
B1 - Amba kanggo tugu persegi dowo.
Nalika layang ideran salib-bagean, dimensi iki ora melu pitungan.

Ukuran plabuhan madegé

X - Jembaré saka madegé.
Y - Dawa saka madegé.

X1 - Nomer kolom ing amba, kalebet pilar ing sudhut.
Y1 - Nomer cagak ing dawa, kalebu ing sudhut pilar.

S - Yen dicenthang, iku bakal diwilang kolom, disusun roto-roto ing kabeh house. Yen ora, mung madegé cagak keliling.

Ukuran grillage

E - Jembaré saka madegé gethek.
F - Ing dhuwur saka tutup tumpukan.
Yen pitungan grillage monolithic ora needed, ora nemtokake ukuran.

Fittings

ARM1 - Jumlah pitulungan bar ing salah siji kolom.
ARM2 - Jumlah larik ing fittings Ribbon grillage.
ARMD - Ing diameteripun saka tutup. Tansah dituduhake ing millimeters.
Yen pitulungan ora dibutuhake, nyetel angka 0.

Nemtokake jumlah semen kanggo Pabrik siji meter kubik beton. Ing kilograms.
Pilih takeran kanggo produksi konkrit, dening bobot. Data iki macem-macem ing saben cilik.
Padha gumantung ing account saka semen, ukuran watu ulig lan teknologi konstruksi. Nemtokake suppliers sing bahan bangunan.

Kanggo ngetung biaya kira-kira saka bahan construction, nemtokake sing prices.

Akibaté, program kanthi otomatis bakal ngetung:
Ing kadohan antarane tumpukan madegé lan sing nomer.
Volume konkrit kolom, kapisah kanggo ndhuwur lan ngisor.
Jumlah konkrit kanggo madegé gethek.
Dawa lan bobot saka nomer sing dibutuhake katup.
Biaya bangunan bahan kanggo piranti kolumnar monolithic utawa madegé tumpukan karo gethek ing.
Gambar bakal menehi idea umum lan bakal bantuan ing desain dhasar tumpukan.


Kanggo siram lan omahé tanpa basements, omah-omahé karo tembok cahya lan omahé saka bata, ngendi kanggo aplikasi dhasar Strip ora ekonomi, madegé plabuhan asring digunakake. Pitungan saka wektu-akeh hubungan, nanging karo prakiraan program kita ora bakal njupuk akeh wektu. Kabeh sing perlu dilakoni iku isi ing kothak cocok miturut pandhuan, lan sampeyan bakal oleh informasi bab dibutuhake kanggo bahan konstruksi, temokake nomer lan biaya total.

Gambaran Brief

Madegé Pier nduweni bentuk kolom, kang digabungake nggunakake grillage a. Cagak iki dumunung ing sudhut struktur mangsa, uga ing persimpangan saka tembok, ing pelaku usaha utawa tembok mung abot, rohé lan struktur kritis. Ing panggonan sing ngendi mbukak iku utamané dhuwur. Rostwerk kanggo ngedongkrak madegé plabuhan, lan nduweni tampilan dikuwataké jembatan antarane pilar.

Where ora kudu digunakake madegé pier

Aplikasi madegé plabuhan ora dianjurake ngendi ana lemah movable utawa banget kayata peat utawa lemah clayey banyu-kebak. Sampeyan ora perlu kanggo aplikasi dhasar saka jinis iki lan ing wilayah kono tepak vertikal cetha.

Keuntungan

Madegé Pier wis sawetara kaluwihan sing nggawe iku solusi optimal ing construction saka house pribadi. Iku luwih murah saka tape utawa madegé papan, konsumsi liyane ekonomi saka bahan bangunan lan biaya saka sawijining construction, menehi kurang shrinkage lan nyuda wilayah total ruang paling ngisor. Yayasan iki èfèktif nglawan efek cilaka saka Frost heaving saka lemah.

Tindakan

Gumantung ing bobot lan nomer storeys House kudu milih lan bahan kanggo madegé. Iki watu, bata, konkrit lan konkrit dikuwataké. Miturut jinis material wis milih lan minimal bagean pilar salib. Dadi, kanggo kiriman konkrit ukuran bagean ngirim ora kurang saka 400 mm kanggo jlagra ora kurang saka 600 mm kanggo jlagra 380 mm yen sandhuwuré permukaan lemah lan 250 mm, yen ing teknologi digunakake kanggo klamben Zabirko.

Bangunan madegé

Sadurunge sampeyan miwiti construction, sampeyan perlu kanggo mangerteni ambane saka pembekuan lemah, jinis lan komposisi saka lemah, yen perlu, kanggo ngatur panggantos, lan lokasi tingkat banyu soko njero lemah kanggo ngenali perlu kanggo got lan waterproofing. Konstruksi madegé plabuhan njupuk Panggonan ing 9 orane tumrap sekolah sukses.
1. Karya Preparatory, kang Situs construction resik.
2. Menehi madegé nalika tanah iki ditandhani miturut konsep.
3. Ngeduk Wells.
4. Nginstal formwork kanggo pilar.
5. Panginstalan tutup.
6. Pouring kolom.
7. Produksi madegé gethek.
8. Construction saka supaya disebut-Zabirko pager utawa tembok antarane kiriman.
9. Ngukur kanggo waterproofing saka madegé.

Instructions

Yen omah lagi dibangun ing lemah heaving, sampeyan ora bisa nundha construction diwiwiti. Yen diisi madegé kanggo mangsa, iku bisa deform.
Mung diunggahaké ing dhukungan saka beton kudu dumunung ing 30 dina. Rikala periode iki, loading wong-wong mau ora disaranake.
Kanggo Pabrik beton f semen cocok saka tandha M400, lan minangka Isi kerikil cilik lan coarse wedhi.

Google Play
kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa
Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play