Pitungan saka undhak-undhakan terus saka beton


ukuran drawing 1:

Nemtokake dimensi saka ing millimeters



Gunggunging anak tangga C

Ing dhuwur saka andha Y
Dawa andha X
Jembaré saka undhak-undhakan W
Length saka platform A
Kekandelan saka dialpad B

Kekandelan Umum Z
langkah nggambarake F
Kekandelan saka langkah G
Ing diameteripun saka tutup D
Klep macet ing tataran K





data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Bantuan ing ngitung andha terus saka beton


Ing pitungan, sampeyan bisa milih rong jinis orane tumrap sekolah construction.
andha andha

Ukuran sebutan monolithic undhak-undhakan konkrit

Dimensi ingkang kalebet ing millimeters.

X - Dawa andha
Y - Ing dhuwur saka andha
W - Jembaré saka undhak-undhakan.
A - Length saka platform. Yen rancangan andha Panjenengan ora nyedhiyani papan kanggo dolanan, nyetel dawa situs = 0.
В - Kekandelan saka dialpad.
Z - Kekandelan tambahan. Dijupuk menyang akun mung ing jinis klasik saka undhak-undhakan.
andha
F - Langkah panonjolan.
G - Kekandelan saka langkah. Ing jinis ladders klasik digunakake minangka kekandelan saka panonjolan ing F.

andha

Pitulungan undhak-undhakan monolithic.
Pitulungan biasane digunakake mung ing jinis 1 undhak-undhakan monolithic.
Nanging, iku kabeh gumantung ing project.


Google Play
kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa
Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play