Pitungan saka undhak-undhakan terus saka beton


ukuran drawing 1:

Nemtokake dimensi saka ing millimeters



Gunggunging anak tangga C

Ing dhuwur saka andha Y
Dawa andha X
Jembaré saka undhak-undhakan W
Length saka platform A
Kekandelan saka dialpad B

Kekandelan Umum Z
langkah nggambarake F
Kekandelan saka langkah G
Ing diameteripun saka tutup D
Klep macet ing tataran K




data-full-width-responsive="false">


Google Play
data-full-width-responsive="false">

Bantuan ing ngitung andha terus saka beton


Ing pitungan, sampeyan bisa milih rong jinis orane tumrap sekolah construction.
andha andha

Ukuran sebutan monolithic undhak-undhakan konkrit

Dimensi ingkang kalebet ing millimeters.

X - Dawa andha
Y - Ing dhuwur saka andha
W - Jembaré saka undhak-undhakan.
A - Length saka platform. Yen rancangan andha Panjenengan ora nyedhiyani papan kanggo dolanan, nyetel dawa situs = 0.
В - Kekandelan saka dialpad.
Z - Kekandelan tambahan. Dijupuk menyang akun mung ing jinis klasik saka undhak-undhakan.
andha
F - Langkah panonjolan.
G - Kekandelan saka langkah. Ing jinis ladders klasik digunakake minangka kekandelan saka panonjolan ing F.

andha

Pitulungan undhak-undhakan monolithic.
Pitulungan biasane digunakake mung ing jinis 1 undhak-undhakan monolithic.
Nanging, iku kabeh gumantung ing project.


Google Play
kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa
Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.