Pitungan saka undhak-undhakan ing senar


ukuran drawing 1:    

Nemtokake dimensi saka ing millimeters

Dhuwur Opening Y
Dawa bukaan X
Jembaré saka undhak-undhakan Z

Gunggunging anak tangga C

Kekandelan saka langkah W
Nggambarake pojok langkah F
Kekandelan saka bowstring ing T








data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Ngitung ukuran undhak-undhakan kayu karo withs



Nemtokake dimensi dibutuhake ing millimeters

X - tangga dawa opening
Y - Ing dhuwur saka andha
Z - Jembaré saka undhak-undhakan
C - Gunggunging anak tangga
W - Kekandelan saka langkah
F - langkah nggambarake
T - kekandelan saka senar utawa kosoura
H - gambar risers
LR - arah andha angkat
SP - posisi tataran kapisan kanggo tingkat lantai saka lantai liyane


Fitur.

Pitungan saka desain tangga kayu-loropaken ing senar.
Nentokake jumlah bahan.
Dimensi pas kabeh rincian.
Gambar rinci lan diagram kabeh unsur andha.
Pedoman ease saka undhak-undhakan.

Pitungan saka undhak-undhakan penak wis diwilang dening rumus adhedhasar dawa langkah.
Langkah panjang manungsa saka 60 kanggo 66 cm, ing saben - 63 cm.
Andha nyaman cocok kanggo rumus: dhuwur 2 langkah + tingkat ambane = 63±3 ndeleng.

Karep paling trep saka andha - saka 30 ° 40 °.
Langkah ambane tangga kudu tundhuk karo ukuran 45 shoes - ora kurang saka 28-30 cm.
Lack saka ambane bisa ijol kanggo langkah nggambarake.
Ing dhuwur saka langkah sing arep nganti 20-25 cm.

Google Play
kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa
Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play