Pitungan saka undhak-undhakan ing senar


ukuran drawing 1:    

Nemtokake dimensi saka ing millimeters

Dhuwur Opening Y
Dawa bukaan X
Jembaré saka undhak-undhakan Z

Gunggunging anak tangga C

Kekandelan saka langkah W
Nggambarake pojok langkah F
Kekandelan saka bowstring ing T








data-full-width-responsive="false">


Google Play
data-full-width-responsive="false">

Ngitung ukuran undhak-undhakan kayu karo withs



Nemtokake dimensi dibutuhake ing millimeters

X - tangga dawa opening
Y - Ing dhuwur saka andha
Z - Jembaré saka undhak-undhakan
C - Gunggunging anak tangga
W - Kekandelan saka langkah
F - langkah nggambarake
T - kekandelan saka senar utawa kosoura
H - gambar risers
LR - arah andha angkat
SP - posisi tataran kapisan kanggo tingkat lantai saka lantai liyane


Fitur.

Pitungan saka desain tangga kayu-loropaken ing senar.
Nentokake jumlah bahan.
Dimensi pas kabeh rincian.
Gambar rinci lan diagram kabeh unsur andha.
Pedoman ease saka undhak-undhakan.

Pitungan saka undhak-undhakan penak wis diwilang dening rumus adhedhasar dawa langkah.
Langkah panjang manungsa saka 60 kanggo 66 cm, ing saben - 63 cm.
Andha nyaman cocok kanggo rumus: dhuwur 2 langkah + tingkat ambane = 63±3 ndeleng.

Karep paling trep saka andha - saka 30 ° 40 °.
Langkah ambane tangga kudu tundhuk karo ukuran 45 shoes - ora kurang saka 28-30 cm.
Lack saka ambane bisa ijol kanggo langkah nggambarake.
Ing dhuwur saka langkah sing arep nganti 20-25 cm.

Google Play
kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa
Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.