Ngetung volume kang adi ing wadhah pepak


Nemtokake dimensi saka ing millimeters

Diameter D
Tingkat H
Length L

data-full-width-responsive="false">


Google Play
data-full-width-responsive="false">

Pitungan saka volume saka Cairan ing tank pepak


Nemtokake dimensi saka ing millimeters

D - wadhah diameteripun
H - tingkat adi
L - dawa sing


Program bakal ngetung volume kang adi ing tank bentuke silinder, jumlah total lan free kapasitas, wilayah lumahing.

Google Play
kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa
Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.