Pitungan saka undhak-undhakan logam karo zigzag bowstring

ukuran drawing 1:    

Nemtokake dimensi saka ing millimeters

Gunggunging anak tangga C

Dhuwur Opening Y
Dawa bukaan X
Jembaré saka undhak-undhakan W

Kekandelan saka langkah Z
Nggambarake F

Kekandelan saka bowstring ing A









data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Pitungan saka undhak-undhakan sakcara zigzag bowstring logam


Nemtokake dimensi dibutuhake ing millimeters

X - opening jembaré andha
Y - Dhuwur Opening
W - Jembaré saka undhak-undhakan
F - langkah nggambarake
C - Gunggunging anak tangga
Z - Kekandelan saka langkah
A - Kekandelan saka bowstring ing



SP - Nemtokake posisi tataran page bab lantai lantai kapindho.
LR - Setel arah Recovery. Kanggo drawing saka undhak-undhakan.

utawa
Fitur.

Pitungan saka undhak-undhakan logam construction karo zigzag bowstring.
Nentokake jumlah senar profil pipe.
Dimensi pas kabeh rincian.
Amba saka karep saka andha.
Area Bahan langkah.
Gambar rinci lan diagram kabeh unsur andha.
Rekomendasi kanggo tangga trep.

Google Play
kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa
Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play