Pitungan saka undhak-undhakan logam karo zigzag bowstring

ukuran drawing 1:    

Nemtokake dimensi saka ing millimeters

Gunggunging anak tangga C

Dhuwur Opening Y
Dawa bukaan X
Jembaré saka undhak-undhakan W

Kekandelan saka langkah Z
Nggambarake F

Kekandelan saka bowstring ing A









data-full-width-responsive="false">


Google Play
data-full-width-responsive="false">

Pitungan saka undhak-undhakan sakcara zigzag bowstring logam


Nemtokake dimensi dibutuhake ing millimeters

X - opening jembaré andha
Y - Dhuwur Opening
W - Jembaré saka undhak-undhakan
F - langkah nggambarake
C - Gunggunging anak tangga
Z - Kekandelan saka langkah
A - Kekandelan saka bowstring ing



SP - Nemtokake posisi tataran page bab lantai lantai kapindho.
LR - Setel arah Recovery. Kanggo drawing saka undhak-undhakan.

utawa
Fitur.

Pitungan saka undhak-undhakan logam construction karo zigzag bowstring.
Nentokake jumlah senar profil pipe.
Dimensi pas kabeh rincian.
Amba saka karep saka andha.
Area Bahan langkah.
Gambar rinci lan diagram kabeh unsur andha.
Rekomendasi kanggo tangga trep.

Google Play
kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa
Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.