Ngitung ukuran tangga spiral


ukuran drawing 1:

Nemtokake dimensi saka ing millimeters

Ing dhuwur saka andha H
Ing diameteripun saka undhak-undhakan D1
Utama Diameter D2
Amba rotasi A

Gunggunging anak tangga C
Kekandelan saka langkah Z





data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Pitungan saka spiral tangga


Nemtokake dimensi dibutuhake

H - Ing dhuwur saka andha
D1 - njaba diameteripun
D2 - Utama Diameter
C - Gunggunging anak tangga
Z - Kekandelan saka langkah
A - amba rotasi,

referensi


Length langkah ing spiral andha ngirim ora kurang saka 80 cm.
Jembaré langkah ing bagean tengah ngirim ora kurang saka 20-25 cm ing sisih palng - ora luwih saka 40 cm. Dhuwur langkah saka tangga spiral bisa luwih saka dhuwur dianjurake kanggo agêng-pesawat saka undhak-undhakan. Dhuwur langkah normal kanggo BUDIDAYA dianggep dadi 16 cm kanggo meneng - 18 cm.

Ing titik ngendi mlaku ana, tataran andha helical arep bab 25-30 cm ing pinggiran - ing paling 30-35 cm. Tingkat ambane cukup trep. Banjur mlaku wong bakal ing tataran ing lengkap, ora nggandhol liwat pinggiran.

Ukuran langkah spiral tangga.

h - dawa ing tataran
W1 - jembaré langkah ing bagean sudhut
W2 - jembaré tataran workpiece
α - amba desain langkah

Google Play
kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa
Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play