Pitungan layanan gratis bahan bangunan
Kalkulator India

Pitungan saka rafters.


ukuran drawing 1:

Nemtokake dimensi saka ing millimeters

Jembaré saka rafters B
Dhuwur Y
Jembar X
Overhang C
Gashes Z







Ngitung ukuran lan ngarepke saka rafters


Nemtokake dimensi dibutuhake millimeters

X - jembaré saka omah
Y - dhuwur saka gendheng
C - ukuran overhang ing
Z - ing kadohan saka pojok Papan tahap sadurunge
B - Jembaré saka rafters

referensi

Tanpa construction saka trusses gendheng sing ora dipun ginakaken.
Ing struktur gendheng gable dibutuhake kanggo ngetung ukuran rafters, Cut sudhut lan alur.
Program kanggo ngitung rafters iki lan dirancang.
Saka jembaré saka omah, saka awal kanggo dhuwur saka gendheng Pegunungan lan jembaré saka overhang digawe pitungan saka dawane rafters, ing kadohan saka slot.
Program sing padha bakal tarik drawing karo dimensi saka rafters. Utamané migunani iku bakal kanggo wong-wong sing wis mutusaké kanggo nggawe rafters karo tangan dhewe.


Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.
setelan

asil petungan Open

zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov
Facebook Vkontakte
Welcome to friends.
Webmaster.
Nginstal layanan ing situs.
Iku free.
Kalkulator India




www.zhitov.ru © 2007 - 2017