Pitungan saka bahan roofing kanggo gendheng ngeculaké


ukuran drawing 1:     

Nemtokake dimensi saka ing millimeters

Dhuwur Y
Jembar X
Overhang C
Length B

Gendheng Materials

Jembaré saka rafters S1
Kekandelan saka rafter ing S2
Ing kadohan antarane rafters S3
Jarak tempuh ing pojok gendheng S4

Jembaré saka Boards lathing O1
Kekandelan saka Boards lathing O2
Ing kadohan antarane Boards lathing R

Dhuwur sheet roofing L1
Jembaré saka sheet roofing L2
Sheet tumpang tindih (%) L3


data-full-width-responsive="false">


Google Play
data-full-width-responsive="false">

Pitungan saka gendheng pent




Nemtokake dimensi dibutuhake millimeters

X - jembaré saka omah
Y - dhuwur saka gendheng
C - ukuran overhang ing
B - dawa saka gendheng

referensi

Program iki dirancang kanggo ngetung bahan gendheng pent: nomer saka materi sheet (ondulin, Nulin, slate utawa logam kothak), materi underlay (aspal, materi roofing), nomer Boards lathing lan rafters.

Ati-ati! Elinga yen program nganggep sheeting ing basis saka wilayah saka gendheng.
Contone, 2.9 kanggo 7,6 ping pingan seri sheets ing saurutan. Yen construction nyata sijine 3 larik.
Kanggo pitungan luwih akurat perlu kanggo nyuda dhuwur ing sheet kanggo gawé nomer wutuh saka larik.

Mengko bakal dadi program kapisah kanggo pitungan liyane prediktif saka roofing materi.

Lan aja lali kanggo ndarbeni bahan bangunan karo Simpenan.

Google Play
kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa
Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.