Kalkulator fittings

Kalkulator fittings 1

Ing diameteripun saka tutup, mm
Dawa ing kesatuan, meters
Jumlah Terminals
Rega saben ton

Kalkulator pitulungan 2

Ing diameteripun saka tutup, mm
Dawa ing kesatuan, meters
Bobot total tutup, kg
Biaya saben ton

data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Pitungan saka pitulungan


Kalkulator fittings 1

Iku ngétung bobot total pitulungan, volume total, ing bobot saka siji meter lan gagang tutup.
Diameteripun dikenal lan dawa pitulungan ing.

Kalkulator fittings 2

Ngetung dawa total pitulungan, orane katrangan lan nomer pitulungan bar, bobot saka siji meter lan siji rod.
Saka diameteripun dikenal lan bobot total tutup.

Pitungan iki adhedhasar bobot saka siji meter kubik baja 7850 kg.

Pitungan armature kanggo construction house

Nalika ngedegake omah iku penting banget kanggo ngetung jumlah pitulungan kanggo madegé. Kanggo nindakake iki sampeyan bakal bantuan program kita. Nggunakake klep kalkulator bisa, ngerti bobot lan dawa rod ngerti total bobot sampeyan perlu pitulungan, utawa nomer sing dibutuhake kesatuan lan dawane sakabèhé. Data iki bakal bantuan kanggo cepet lan gampang ngetung jumlah pitulungan dibutuhake kanggo nindakake karya.

Pitungan saka fitting kanggo macem-macem jinis dhasar

Kanggo ngetung tutup uga kudu ngerti jinis madegé omah. Kene, ana loro Varian umum. Papan lan Strip iki dhasar.

Fittings kanggo madegé papan

Madegé papan digunakake ing kono ing lemah heaving dibutuhake kanggo nginstal konkrit hard omah utawa bata karo langit-langit konkrit massa gedhe. Ing kasus iki madegé mbutuhake pitulungan. Iku digawe ing loro band, saben kang kasusun saka rong lapisan kesatuan disusun jejeg kanggo saben liyane.
Coba cilik saka pitungan saka pitulungan kanggo slabs, dawa saka sisih kang 5 meter. Tamping kesatuan sing diselehake ing kadohan saka 20 cm saka saben liyane. Akibate, ing tangan siji iku dibutuhake 25 intine. Ing sudhut lencana piring ora diselehake, banjur, iku 23.
Saiki, ngerti nomer kesatuan, sing dawa bisa diwilang. Sampeyan kudu nyatet yen kesatuan klep ngirim ora tekan sudhut 20 cm, lan, Mulane, adhedhasar dawa saka piring, dawa saben gagang bakal 460 cm. Lapisan melintang, kasedhiya yen piring wis wangun kothak bakal padha. Kita uga kudu ngetung nomer fittings sing nyambung loro zona.
Nganggep yen jarak antarane sabuk 23 cm. Ing kasus iki, siji jumper antarane wong-wong mau bakal duwe dawane 25 cm, wiwit rong centimeter bakal pindhah menyang peralatan ing. Webs kuwi ing kasus iki bakal 23 ing nomer, wiwit lagi digawe ing saben sel ing zona persimpangan saka pitulungan. Karo data iki, kita bisa nerusake kanggo pitungan nggunakake program.

Fittings kanggo dhasar Strip

Madegé Strip digunakake ing kono ing lemah ora banget stabil nompo erect hard House. Iku dhasar saka Strip saka beton beton utawa dikuwataké, kang bukaan bebarengan kabeh keliling saka bangunan lan ing mbukak-prewangan tembok utama. Pitulungan saka madegé uga diprodhuksi ing 2 zona, nanging thanks kanggo spesifik saka pitulungan madegé Strip ing nganggo akeh kurang lan, Akibate, iku bakal biaya kurang.
Sarat tata letak pitulungan bab padha kanggo madegé papan. Mung kesatuan kudu mungkasi ing 30-40 cm saka sudhut. Lan saben jumper ngirim ing 2-4 cm pengacara kanggo rod ing kang dumunung. Pitungan jumpers vertikal dileksanakake ing asas padha ing pitungan saka dawa required saka pitulungan kanggo dhasar papan.
Elinga yen ing loro pisanan lan kaloro kasus klep kudu dijupuk karo wates saka ing paling 2-5 persen.

kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa
Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play