Pitungan saka wallpaper kanggo kamar

ukuran drawing 1:    

Nemtokake dimensi ing meters

Ukuran kamar
Jembar Y
Length X
Dhuwur H
Keliling P

Windows
X Length WX
Dhuwur WY


Door
X Length DX
Dhuwur DY


Wallpaper
Panjang muter L
Jembaré muter W
Baleni pola R
Kesetaraan cadangan Z







data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Wallpaper kalkulator adhedhasar jendhela lan lawang


Nemtokake dimensi dibutuhake ing meters

X - Length saka kamar
Y - Jembar
H - Dhuwur
WX - Jembaré saka jendhela
WY - Dhuwur Window
DX - Jembaré lawang
DY - Dhuwur lawang
L - dawa saka muter wallpaper
W - Jembaré muter
R - Baleni pola (rapport)
Z - Kesetaraan cadangan
F - shift pola wallpaper


Fitur.

Ngitung nomer wallpapers kanggo kamar pasting.
Netepake area wall ing tampilan saka lawang lan jendhela.
Pitungan saka keliling saka kamar.

kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa
Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play