Pitungan saka bar logam ing windows

ukuran drawing 1:    

Nemtokake dimensi saka ing millimeters

pola Dhuwur Y
Ambane saka pola X

jembaré bagean A
Ukuran rod W

Jumlah bar T
unsur horisontal G

kamar drawing

Angle U

Ing dhuwur saka unsur hiasan H



data-full-width-responsive="false">


Google Play
data-full-width-responsive="false">

Pitungan lattices logam jendhela


Nemtokake dimensi dibutuhake ing millimeters

Y - pola Dhuwur
X - Ambane saka pola
A - frame Jembar
W - kekandelan bar
T - nomer bar vertikal
G - nomer unsur horisontal
N - Kamar opsi jendhela pigura
U - unsur amba (kanggo opsi 1, 2, 3, 9, 10)
H - ing dhuwur saka unsur hiasan (kanggo opsi 7, 8)


Pilihan gambar jendhela bar


fitur

Pitungan saka jumlah sing dibutuhake kanggo bahan pola logam.
Dimensi pas kabeh rincian.
gambar rinci saka grate baja.
distribusi seragam saka unsur hiasan saka pola.

Google Play
kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa
Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.