Pitungan saka bahan bangunan kanggo lantai


ukuran drawing 1:

Nemtokake dimensi saka ing millimeters

Length Y
Jembar X

Jembaré lag U
Kekandelan saka lag W
Pindhah S

Jembaré floorboard ing O1
Kekandelan saka floorboard ing O2

Jembaré saka Boards subfloor O3
Kekandelan saka Boards O4
Ing kadohan antarane Boards R



Langkah jumpers C



data-full-width-responsive="false">


Google Play
data-full-width-responsive="false">

Pitungan saka bahan bangunan kanggo piranti lantai kayu-kayuan


Nemtokake dimensi dibutuhake millimeters

Y - panjang lantai
X - jembaré lantai
Z - jembaré saka omah
U - Jembaré lag
W - Kekandelan saka lag
S - Jarak lag
O1 - floorboards jembaré
O2 - kekandelan saka Boards lantai

O2 - Jembaré saka Boards subfloor
O3 - kekandelan saka Boards subfloor
R - Ing kadohan antarane Boards

P - Jumper antarane joists
C - Langkah jumpers


Fitur.

Ngitung jumlah kayu sithik jinis.
Netepake floorboard lan "Papan subfloor".
Pitungan saka lantai area.
Nentokake jumlah jampel.
Ngitung jumlah sambungan mburi kanggo sing soyo tambah.
Dimensi pas kabeh rincian.
Gambar rinci struktur lantai kayu-kayuan.

Google Play
kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa
Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.