Pitungan saka undhak-undhakan logam karo siji saka 180 derajat lan zigzag bowstring

ukuran drawing 1:    

Nemtokake dimensi saka ing millimeters

Langkah ing ndhuwur bowstring C1
Langkah ing ngisor senar C2
String T

Dhuwur Opening Y
Dawa bukaan X
Jembaré saka undhak-undhakan W
Jembar E

Kekandelan saka langkah Z
Nggambarake F

Kekandelan saka bowstring ing A
Jembaré saka senar G









data-full-width-responsive="false">


Google Play
data-full-width-responsive="false">

Pitungan saka undhak-undhakan logam karo siji saka 180 derajat lan zigzag bowstring


Nemtokake dimensi dibutuhake ing millimeters

X - opening jembaré andha
Y - Dhuwur Opening
W - Jembaré saka undhak-undhakan
E - Jembar
F - langkah nggambarake
T - nomer bowstrings
C - Gunggunging anak tangga
Z - Kekandelan saka langkah
A - Kekandelan saka bowstring ing
G - Jembaré saka senar



SP - Nemtokake posisi tataran page bab lantai lantai kapindho.
LR - Setel arah Recovery. Kanggo drawing saka undhak-undhakan.



Fitur.

Pitungan desain trep baja tangga karo siji saka 180 derajat.
Nentokake jumlah bahan.
Dimensi pas kabeh rincian.
Gambar rinci lan diagram kabeh unsur saka andha logam.

Google Play
kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa
Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.